Nieuws


Wij hebben écht niet stil gezeten…

Wij, Cor, Linda en ik, van GUY.&CO® GALLERY hebben de afgelopen maanden bepaald niet stilgezeten. Daar zijn wij trots op. Cor heeft zijn collectie 3-D moving sculptures van de succesvolle Amerikaanse kunstenaar THOMAS behoorlijk uitgebreid met nieuwe thema’s, zodanig zelfs dat we er ruim plaats voor hebben gemaakt in onze Gallery. Zeer de moeite waard om ze gauw zelf te komen ’ervaren’. Die ervaring is namelijk niet in een foto te vatten, die moet je echt persoonlijk ondergaan; je gelooft je eigen ogen niet!

Dat geldt ook voor mijn afdeling, de fotografie. Ook hier veel nieuwe prints in nieuwe thema’s zoals de MILLE MIGLIA, CUBA, VOORJAAR EN NIEUWE EROTIEK en nog veel meer.Kijk gewoon op de website www.guyandcorgallery.nl of in mijn fotoboeken’OVERLEVEN’ of  ‘ALL AROUND MAASTRICHT’. Elke foto is in elke gewenste maat en uitvoering, genummerd en gesigneerd, te verkrijgen. Uiteraard, de klassiekers blijven verkrijgbaar, maar zijn soms ff uit beeld, de ruimte is immers beperkt. Vraag er gewoon naar!

Tot slot, mijn gezondheid laat wat na, mijn spraak en beweegmogelijkheden stagneren wat, het is maar dat u het weet, het komt allemaal niet meer zo rap de bek uit, zeg maar. Wel zal ik zoveel als mogelijk persoonlijk aanwezig zijn in goed gezelschap van Linda en/of Cor. 

Velen van u beloofde snel terug te komen om iets aan te kopen. NU, DAT KAN WEER!. U bent van harte welkom van donderdag t/m zaterdag  vanaf 11.00 u en zondag vanaf 12.00u ingaande 4 maart 2021. Andere dagen of tijdstippen kan ook op speciaal verzoek, GRAAG VERWELKOMEN WIJ U. Laat ff weten wanneer het u schikt i.v.m. de Coronamaatregels Dat kan via een PB op dit medium, of een whatsapp of SMS naar mij, +31(0)653161333 dan wel een mailtje naar info@guyandcorgallery.nl. Een spontane roep, vraag, groet of opsteker vanuit de deuropening van de GALLERY kan ook natuurlijk.

 

Wij verheugen ons alvast!

 

Nieuws


Regelmatig brengen we jullie op de hoogte van exposities, nieuwe kunstwerken, speciale acties en andere wetenswaardigheden. Daarvoor kun je deze pagina bezoeken of ons volgen op facebook/instagram.